Sommarpersonal för 2023 sökes!

3 mars, 2023

Våren börjar närmar sig och i Juni öppnar vår Husky House upp dörrarna igen och vi är så taggade!

Därför söker vi nu sommarpersonal med olika kompetenser. Det vi söker är 2 st Naturguider på heltid samt 2 st café biträden på deltid. För Guiderna gäller period V. 23 – 35. Utöver guidningar så innefattar jobbet viss hundskötsel, städ och planering så du bör ha ett intresse för hundar och inte vara rädd att hjälpa till där det behövs då vi är ett litet företag. Du ska vara minst 18 år och kan kommunicera obehindrad på svenska och engelska. Meriterande om du pratar tyska, holländska eller franska. Du ska ha gått en Naturguide utbildning eller ha likvärdig erfarenhet av minst 1 års arbete eller praktik. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och erfarenheter. Efter avslutat sommarsäsong finns möjlighet till förlängd anställning/ visstidsanställning om allt känns rätt.

För café biträden gäller period V. 25 – 35. Arbetet gäller främst försäljning av fika och inträdesbiljetter, städning i café och toalett området samt uteservering, skötsel av trädgården och hjälpa Guiderna vid behov. Du bör vara minst 16 år och kunna kommunicera på svenska och engelska.

All arbete sker dagtid och helger.

Tvekar inte att skicka oss ett mail med CV och personligt brev så berättar vi mer om tjänsterna. Märk ansökning med ”Naturguide” eller ”Cafébiträde”. Intervjuer och anställning sker löpande.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt