Kennel Manager sökes!

9 juni, 2023

Vi söker är en person som ska ha övergripande ansvar över hundarna, träningen, utrustning, foder, vissa beställningar, skadebehandlingar, unghunds träning, hundarnas schema samt daglig översikt över bokningar som kommer in till vårat bokningssystem.

Du ska ha B körkort och egen bil samt snöskoterkort, god dator vana i Excel, kommunicera obehindrad på engelska, kunna arbeta i team, har genomfört första hjälpen utbildning och ha minst 3 års erfarenhet av att guida turer både med hundspann och/ eller på annat sätt. En gång per år föder vi upp en egen valpkull så det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av uppfödning. Du ska kunna lösa problem eller hinder på vägen på ett professionellt sätt och ha alltid fokus på hundarna och gästerna i första hand.

Det är meriterande om du har erfarenhet i att leda en arbetsgrupp eller har annan likvärdig ledarkunskap i bagaget. Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens. Vi kräver att du har minst en referens från tidigare arbetsplats. Du ska kunna jobba helger och kvällar och inte vara rädd för att behöva jobba mer under kortare perioder vid behov.

Det vi erbjuder är ett glatt gäng kollegor, både två och fyrbenta, flexibilitet, eget ansvar och planering för arbetet samt utrymme för fritid och nöje. Tjänsten är på heltid med start i September 2023 eller enligt annan överenskommelse och vi ser gärna att du har möjlighet att antingen flytta till byn eller bor i närområdet. Det finns möjlighet att bo på kenneln den första tiden under provanställning. Egen hund/ hundar kan tas med förutsatt att de kan bo både utomhus och inomhus vid behov.

Vid intresse mejla oss CV och personligt brev till spruceislandhusky@gmail.com

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt