Sommar

Husky House

Husky House är en guidad tur och upplevelse för hela familjen. Du får lära dig allt om draghundarnas historia, om hur vi tränar våra hundar och hur de arbetar. Självklart får du också träffa några av hundarna och gulla med våra valpar.

Öppettider
Sommar 19 juni - 18 augusti 2024
Onsdag - söndag kl. 10.00 - 16.00
Guidade turer kl. 10.00 och kl 13.00

Priser
Vuxen: 195 kr
Barn (4-15 år): 95 kr
Barn 0–3 år gratis

 

Lekpark och matlagning utomhus

På plats finns en rolig lekpark med hundtema där barnen får prova på att leka livet som hund, vilket är en perfekt avslutning efter turen.

I vårt friluftscafé och shop säljer vi allt från kaffe, dricka, fika samt kolbullar och korv med bröd som du som gäst får tillaga själv över en öppen eld. Alla ingredienser och tillbehör, plus beskrivning av hur de tillagas, finns att köpa i caféet. På vår uteservering finns grillplatser och eldar för en mysig matlagningsstund tillsammans. De allra flesta av våra råvaror kommer från lokala mattillverkare från vår bygd. Det finns både gluten- och laktosfria alternativ, och personal på plats kan hjälpa till om du har frågor om innehåll i övrigt.

I shopen finns en mängd fina produkter med hundtema; allt från hundgodis till smycken och leksaker för barnen.

Stanna längre i Granö

Granö är en levande by i Västerbottens inland, mitt mellan Umeå och Lycksele, och här finns all anledning att stanna hela dagen och varför inte över natten. Bara ett stenkast från vår kennel hittar du bland annat Granö Beckasin, Sjungaregården_kulturcentrum, @granobrod och @sarasglutenfria. Sommartid hittar du alla entreprenörer och turistföretag under En härlig dag i Granö