Vinter

Hundspannspaket

Boendepaket i samarbete med Granö Beckasin

Helgpaket för dig som vill kombinera en tur med hundspann med god mat och övernattning på mysiga Granö Beckasin, bara en kort promenad från oss. Du väljer själv boendekategori och om du föredrar kort eller lång tur. Tid för din tur får du när du checkar in.

Pris
Från 1843 kr/person per dygn

Boka via Granö Beckasin
Här kan du boka detta paket

Om turen

Varje hundspannstur är en naturupplevelse – en drömlik känsla av att vara nära djur, snö och skog. Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann som du själv får köra på preparerade leder genom det magiska vinterlandskapet, genom skogar, över myrar och is- och snötäckta sjöar. Alla turer leds av professionella guider som brinner för att få låta er ta del av den vildmark som finns hos oss.

Som gäst kör du din egen hundsläde med 4–6 huskies. I turerna ingår extra varma kläder när det behövs, och instruktion av guiderna. OBS! Begränsat med barnkläder. Kontakta oss vid frågor. I de längre turerna ingår fika (anmäl specialkost vid bokning).

Om paketet

Minst 2 personer behöver boka tillsammans. Välj typ av logi och längd på hundspannstur efter önskemål. Ankomst fredagar. Vi finns i Granö, en dryg timme från Umeå i Västerbotten.

Detta ingår

I hundspannspaket för 2 personer ingår

  • 2 övernattningar i Ekohotellet, Hotellstuga eller Fågelnäste
  • 2 x 3-rätters middag
  • 2 x frukost
  • Hundspann 1,5 eller 3,5 timmar