Om oss

Jag som driver Företaget heter Juliane och är 30 år. Jag samt 2 delägare startade företaget som ett aktiebolag år 2014. När vi började hade jag 1 alaskan husky, Humla som än idag går som ledarhund i guidespannet på våra turer. Numera bor det 39 hundar, både Sibirien Huskys och Alaskan Huskys på kenneln allt från valpar till 13 åringar, både tikar och hanar. Många av hundarna är inköpta från andra kennlar i närheten och en del är uppfödda här hos oss. Våra turer är riktad både till privata gäster, utländska gäster och mindre företag. Vi erbjuder aktiviteter året om som ni kan läsa mer om här på vår hemsida.

Vi samarbetar med vår lokala hotell och restaurang anläggning Granö Beckasin som bland annat säljer våra turer samt tar emot bokningar och besvarar alla frågor som rör turer, avgångstider, priser och upplägg vid specialturer tex när det kommer större grupper. Restaurangen på Granö Beckasin är också dom som lagar vår soppa från grunden med delvis lokala råvaror som vi servera på våra turer.

Mjukkakan som serveras till soppan kommer ifrån vår lokala bagarstugan i Granö, Saras Glutenfria.

Om ni har frågor om våra hundar, träning, foder, jobb eller praktikplats så kan ni kontakta oss via mejl, spruceislandhusky@gmail.com

Vi som jobbar här

Jan Wejdmark. Delägare och Styrelseordförande

Juliane Nicklass. Delägare, VD och Guide

Christopher Storm. Delägare och sälj/ produktansvarig.

 

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt